Csajos csütörtök!

Szaunaest csak csajoknak, most először a Virágfürdőben! Akár fürdőruha nélkül is, zavartalan méregtelenítés gyógyteával, masszázsakcióval, a végén vezetett meditációval a termálfürdőben január 21-én, csütörtökön este 8-tól 11 óráig.

LAN_7732.JPGA textilmentes szaunázás valójában visszatérés a hagyományos módszerhez, hiszen eredetileg is meztelenül használták a szaunát – a fürdőruha, főleg, ha műszálas, megakadályozza, hogy távozzanak a méreganyagok a szervezetből, ráadásul például a beleivódott klór kipárolog a levegőbe. Természetesen nem szükséges fedetlen testtel részt venni a programokon: mindenki hozhat magával fürdőlepedőt vagy szaunaruhát, a lényeg, hogy ne műszálas legyen.

Aki mindenképpen szeretne bekerülni a szeánszokra, annak jó hír, hogy felváltva két szaunamester is tartja majd azokat. Ezekre telefonon lehet jelentkezni (82/511-093). Valamennyi szauna a vendégek rendelkezésére áll majd, a másik finnszauna, az aroma- és az infraszauna, valamint a gőzkabin is. Tehát annak is érdemes eljönnie, aki nem kíván részt venni a szeánszokon. Ők természetesen fürdőruhában is lehetnek. A szeánszok 20.15-kor kezdődnek (a második csoportnak 20.35-kor), először sós-citromos tisztítás, majd mézes-joghurtos táplálás, végül jeges frissítés lesz. A pihenőidőkben gyógyteával is szolgálnak a vendégeknek, ráadásul akciót hirdet Nagy Erik masszőr: 15 perc most csak 1000 ft lesz.

A szeánszok után (22.15-től 22.45-ig) a termálmedencék gyógyvizében meditáció lesz a nőiességről Garbóczi Tünde vezetésével. A természetgyógyász a külső és belső szépségről, a harmóniáról, a nőiesség érzéséről, kisugárzásáról és megéléséről tart meditációt.

Tehát január 21-én este Csajos csütörtök! Mamma mia!

 

Szaunaszeánszok a Csajos csütörtökön

Első csoport Második csoport
20.15sós-citromos tisztítás20.35
20.55mézes joghurtos táplálás21.15
21.35jeges frissítés21.55

csajos_csutortok.jpg

« Vissza a hírekhez

Ugrás a fejlécre
Ugrás a navigációra